Siz de Histomani'ye Kapılacaksınız!



Her tarihi mekana girdiğinizde kendinizi kaybediyor, her tarihi roman okuduğunuzda hayal dünyanızdan kopup bugününe adapte olmakta güçlük mü çekiyorsunuz? Ya da sık sık "Ben bu döneme ait değilim, eski zamanlarda yaşamalıymışım." dediğiniz oluyor mu?  Cevabınız evetse aramıza hoşgeldiniz, siz de bir histomaniksiniz! 

Tahmin ettiğiniz üzere bu blog benim tarih tutkumdan doğdu, fakat edebiyat aşkımdan beslenecek. Yalnızca bu kadar da değil. İlgimi çeken tarihi konular ve okuduğum kitapların yanı sıra gezi yazıları,  kültürel etkinlikler veya haberlerle ilgili paylaşımlar da bulabileceksiniz Histomani'de. Şimdilik bu bloga dair planlarım bunlar.

Ha bu arada "Kimdir bu blogun yazarı?" diyecek olursanız cevaplayayım: Bendeniz 2009 yılında Yeditepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden  mezun olmuş, sonrasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde MBA yapmış ama yine de rakamlarla arasını düzeltemeyip harflere sığınarak editörlükte karar kılmış, 2012 itibariyle de içindeki tarih aşkını bir nebze olsun bastırmak üzere İstanbul Üniversitesi'nde uzaktan tarih eğitimine başlamış bir blogger adayıyım. 

Gelecek yazılarımda görüşmek üzere...:)